torsdag 19 januari 2012

Danmarksresa #1 2012 i korthet


Hemma i Edinburgh nu efter tre dygn i Danmark. Alla resor gick bra, inga incidenter och jobb på dagarna. Det var mörkt när jag kunde göra nåt ute så det blev bara ett par kort på maten jag åt istället.
Den övre var en riktigt fin Entrecote på hotellet som jag tog på söndagskvällen vid niotiden. Det var helt dött söndag kväll och jag var enda gästen, men riktigt bra ändå att dom hade öppet och har service och serverade riktigt mat vid den tiden.
Hotellet var fyrstjärnigt och mycket bra standard både på rum och mat. Dessutom hade dom inomhuspool som jag provade innan maten. Simmade 20 minuter följt av en jacuzzi och en bastu.
Nedre bilden är från ett Bar Sushi som jag besökte på måndagskvällen då jag tog en promenad ner till centrum. Hotellet låg lite i utkant så det var ett par km ner till centrum men det var hyggligt väder, lite kyligt kanske men uppehåll så det var inga problem att gå ner och tillbaks.
Kolding var en ganska fin liten stad med ett slott mitt i centrum, en liten sjö i anslutning till slotten och ett lagom stort centrum med lite mysiga restauranger och pubar. Kan nog vara fint i dagsljus någon gång.
Tisdag var det lite sämre väder så då stannade jag inne på hotellet och tog det lugnt. Hade ett kvällsmöte med USA halv nio och jag hann precis med att käka lite innan nere i restauranten. 
På onsdag spöregnade det när jag åkte jag tillbaks till Billund på eftermiddagen, så jag fick ta det rätt lugnt i hyrbilen då det inte var så bred väg och långtradarna spolade upp rejält med vatten på rutan varje gång man mötte en sån.
Planet gick 18.20 från Billund och i Amsterdam för byte klockan åtta. Hann med att käka lite på flygplatsen och sen gick planet 21.30 till Edinburg och hemma 22 (lokal tid) och allt perfekt i tid och väskan kom snabbt. Lizzie hämtade så vi var innanför dörren 22.30 så det blev inte alltför sent.
Hemma några dagar nu och sen tillbaks på tisdag igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar