torsdag 16 februari 2012

Tillbaks i Edinburgh

Efter senaste månadens jojofarande till Skandinavien så är jag nu tillbaks i Edinburgh i ett par veckor iallafall hoppas jag.
Jag var tillbaks i fredags och allt gick bra i Danmark och vi löste det vi räknade med att lösa till sist. Eftersom jag åkt samma flygtider dit och tillbaks de tre gångerna så är det ju rutin tredje gången. Det var kallt där den här gången. När jag kom var det runt -10 och sen hoppade det upp till ett par grader men i fredags var det tillbaks på -10 igen. Vädret var klart och fint hela tiden.
När jag kom tillbaks hade jag åkt på en förkylning. Var troligen kroppen som gav efter lite efter att man visste att man inte behövde resa så mycket mer men så både i lördags och söndags tog jag det mest lugnt hemma.
I början av veckan så mjukstartade jag med att jobba hemifrån så det funkade bra att göra det också. Idag är första dagen tillbaks på kontoret på George efter över en månads frånvaro och det känns ok. Rumskamraterna och receptionen undrade var jag tagit vägen och om jag varit på semester... Det hade ju varit trevligt i och för sig... Om en dryg vecka dock så bär det ju av till Österrike, det ska bli riktigt skönt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar