lördag 5 januari 2013

I Sverige

Utsikt från ConnectHotel i Skavsta där det ser ut att kunna bli en skön vinterdag idag, någon grad kallt känns det som och strålande sol. Fick anledning att använda balkongen på rummet också samt att testa Surfacen utomhus. Hotellet är bra, rent och fräscht på rummet och en modern look i reception så det är ju perfekt om man behöver stanna över nån mer gång.Har lite tid över innan familjen Lindahl kommer och hämtar upp mig här så jag uppdaterar bloggen lite. Såg att min karta fortfarande visar att jag är i Edinburgh men det är ju för att  jag inte gått ut på internet med min telefon än.
Passansökan avklarad nu på morgonen även om det är lite oklart om jag behöver hämta ut det på ambassaden i London eller om dom kan vidarebefordra det till konsulatet i Edinburgh. Jag mailade ambassaden i London och frågade så att man i alla fall kan vara beredd ifall man behöver ta sig ner till London. Och då blir det ju isåfall tåg ner eftersom passet troligen gått ut innan jag kan hämta ut nytt och man ju inte kan flyga nånstans utan pass. Det gick i alla fall inte att ange nåt annat än England i deras datasystem så vi får väl se hur det går.
Varit på jakt efter några strumpor inne på terminalen, då jag åkte ifrån alla mina, men dom hade bara mössor och t-shirts...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar